Aš stiprus su „Erasmus+“! Pasidalink savo atradimais karantino metu

Grįžti

Aš stiprus su „Erasmus+“! Pasidalink savo atradimais karantino metu
event 2020-05-29 domain Žinauviska.lt label_outline Projektai ir konkursai

Aš stiprus su „Erasmus+“! Pasidalink savo atradimais karantino metu

Šiuo pokyčių ir neapibrėžtumo laiku keičiasi mūsų laiko suvokimas, prioritetai ir veiklos, kam skiriame savo dėmesį. Nepastebimai visi pradėjome organizuoti susitikimus videokonferencijų būdu, naudotis edukacinėmis mobiliosiomis programėlėmis – visas pasaulis skaitmenizavosi, taip pat ir „Erasmus+“ veiklos.

Projektai tęsiami pačiais kūrybiškiausiais būdais. Įdomu, kokius atradai neišbandytus skaitmeninius įrankius, kaip sekasi diskutuoti su kolegomis virtualiai, gal projektai įgyvendinami dar kūrybiškiau ir įdomiau. 

Dėl to pradedama iniciatyva „Aš stiprus su „Erasmus+“. Pasidalink savo atradimais – galbūt turi įkvepiančių istorijų ar patarimų, kas padėjo susidoroti su neužtikrintumu pandemijos akivaizdoje? O gal atradai naujų būdų, kaip dirbti su mokiniais ar studentais? Papasakok mums, kaip sekasi užtikrinti, kad projektai tęstųsi, kaip įtraukiate dalyvius į numatytas veiklas, kokių sprendimų prireikė, kad veiklos vyktų, kokių naujų formų jos įgavo? Kokiais naujais IT įrankiais pradėjai naudotis? Kaip jie praturtino kasdienybę? Kokius naujus dalykus atradai apie projektų vykdymą? Partnerystę?

Siųsk savo mintis el. paštu erasmus.istorijos@smpf.lt iki 2020 m. birželio 3 d. imtinai – įdomu viskas: įspūdžiai, sprendimai, metodai, jausmai, nuotraukos.

Šaltiniai: Eurodesk Lietuva, Švietimo mainų paramos fondas.


Renginių kalendorius