Apklausa apie mokymosi aplinką

Grįžti

Apklausa apie mokymosi aplinką
event 2019-08-28 label_outline Aktualijos

Apklausa apie mokymosi aplinką

Ar galvojate, kad jūsų mokyklos arba jums žinomos mokyklos mokymosi aplinka atitinka jai keliamus tikslus? Ar ji palaiko naujovišką mokymą ir mokymąsi? Kaip būtų galima ją pakeisti?

Nesvarbu, ar kalbame apie mokymą, ar apie mokymąsi, ar apie mokinių ir mokytojų gerovės užtikrinimą, mokyklos aplinkai tenka svarbus vaidmuo. Mokyklų vadovai ir mokytojai pertvarko mokyklų erdves, stengdamiesi savo mokykloje geriau integruoti mokymąsi bendradarbiaujant, mokymąsi lauke, skaitmenines technologijas, savarankišką mokymąsi ir neformalųjį mokymąsi. Lanksti mokymosi aplinka gali reikšti ne tik kitaip išdėstytas klases, bet ir tai galimybę panaudoti mokymui bei mokymuisi visiškai kitas vietas. Erdvės pasikeitimas gali paskatinti bendradarbiavimą arba būti tiesiogiai susijęs su mokymosi tema (pavyzdžiui, menas, paveldas, gamtos mokslai). Be to, tokie mokymosi aplinkos pokyčiai nebūtinai turi būti brangūs, tačiau gali daryti didelę įtaką. Tyrimai atskleidė, kad mokymosi aplinka gali pagerinti mokinių pažangą net 16 % per mokslo metus.

Dalyvaukite šioje trumpoje apklausoje ir išsakykite savo nuomonę. 

Apklausa vyks iki spalio 6 d., o klausimynai bus pateikti 23 kalbomis. Rezultatai bus paskelbti portale „School Education Gateway“.

Nuotr. Hey!Cheese for TALIS DESIGN / Lishin Elementary School Library


Renginių kalendorius