„Samsung“ konkursas moksleiviams: sukurk skaitmeninio etiketo taisykles!

Grįžti

„Samsung“ konkursas moksleiviams: sukurk skaitmeninio etiketo taisykles!
event 2019-09-24 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Projektai ir konkursai

„Samsung“ konkursas moksleiviams: sukurk skaitmeninio etiketo taisykles!

Moksleivi!

Ar jau pasižadėjai šiais mokslo metais pavyzdingai mokytis ir įgyti naujų įgūdžių? Jei taip, sveikiname – mes tau padėsime!

Norime paraginti tave ir tavo klasės draugus ne tik gilintis į šioje svetainėje pateiktus kursus ir modulius, bet ir dalyvauti konkurse „Skaitmeninis etiketas“, kuriame turėsite pateikti savo viziją apie tai, kokių pagrindinių elgesio principų ir taisyklių reikėtų laikytis skaitmeninėje erdvėje.

Visi darbai kovos dėl galimybės laimėti vertingus „Samsung“ prizus:

  • 1 vieta – kiekvienas komandos narys gaus „Samsung Galaxy A“ serijos išmanųjį telefoną, o komandai vadovaujantis mokytojas – „Samsung Galaxy Tab S“ planšetinį kompiuterį;
  • 2 vieta – laimėtojai bus apdovanoti bevielėmis ausinėmis „Samsung Galaxy Buds“, mokytojas gaus išmaniąją apyrankę „Samsung Galaxy Fit“;
  • Penkios komandos bus apdovanotos paguodos prizais – kiekvienas komandos narys ir jo mokytojas gaus bilietą į kino teatrą.

Ką reikia padaryti? Suburti 4-5 moksleivių bei jai vadovaujančio 1 mokytojo komandą ir iki šių metų gruodžio 23 d. atsiųsti savo komandos sukurtas skaitmeninio etiketo taisykles el. paštu skaitmeninisiq@skaitmeninisiq.lt.  Konkurso darbai gali būti rengiami ir pateikti naudojant ir (arba) derinant įvairias išraiškos formas – rašytinį tekstą, infografikus, nuotraukas, animaciją, garso ar vaizdo įrašus ir kitaip.

Jeigu turite papildomų klausimų, prašome rašyti el. paštu skaitmeninisiq@skaitmeninisiq.lt.


Renginių kalendorius