„Lyderių laiko“ alumnei Inai Skurdelienei – 2019 m. „Metų progimnazijos vadovės“ nominacija

Grįžti

„Lyderių laiko“ alumnei Inai Skurdelienei – 2019 m. „Metų progimnazijos vadovės“ nominacija
event 2019-10-31 domain Lyderių laikas label_outline Projektai ir konkursai

„Lyderių laiko“ alumnei Inai Skurdelienei – 2019 m. „Metų progimnazijos vadovės“ nominacija

Didžiuojamės „Lyderių laiko“ bendruomenės narių darbais!

2019 m. spalio 30 d. Marijampolėje rinkosi pedagogai ir švietimo įstaigų vadovai iš įvairių Lietuvos vietų. Čia jau ketvirtą kartą vyko VšĮ „Mokymosi mokykla“ ir VšĮ „Junior Achievement Lietuva“ organizuotas Lietuvos švietimo vadovų forumas. Jo metu švietimo įstaigų vadovai buvo apdovanoti pagal 7 nominacijas: ikimokyklinio, pradinio, progimnazijos, gimnazijos, neformalaus ugdymo įstaigų vadovo, metų naujoko ir metų „dešiniosios rankos“.

„Metų progimnazijos vadove“ paskelbta Jonavos „Lietavos“ pagrindinės mokyklos direktorė, projekto „Lyderių laikas“ alumnė Ina Skurdelienė.

2019 m. „Metų progimnazijos vadovės“ nominacijos laimėtoja Facebook socialinio tinklo paskyroje rašė:

„Visada norėjau būti mokytoja. Kaip ir kokia – aiškinausi nuosekliai. Tam, kaip esu šiandien, įtakos turėjo aibės žmonių. Neišvardinčiau visų, kiek nuostabių asmenybių ir profesionalų sutikau. Kad šiandien gavau tokį apdovanojimą – tai dėlionė į mano asmenį kiekvieno – kas pamokė, kas palaikė, kad pritarė, kas vertė permąstyti, įsimylėti, supykti ir eiti pirmyn. Tad mano asmeny šiuo apdovanojimu apdovanoti daugelis – net tie, kurių gal straipsnius skaičiau ar stebėjau jų veiklą tylomis, žavėjausi, ar gilinaus, norėdama kontraargumentuoti. Gal tik viena bendra savybė jungia –esu tarp tų, kurie neabejingi. AČIŪ!

O dabar ačiū Jøris Skull – kad galiu jausti paauglių ugdymo pulsą gyvai, Jurgitai Dabašinskaitei ir Onutei Misiukevičienei – už amžiną tikėjimą manim, kai aš pati nelabai..., Vilmai Babonienei ir Verutei Jonkuvienei už azartą, Daliai Vitavičienei – už Atlanto bangas... Ir Jonavos „Lietavos“ pagrindinės mokyklos bendruomenei – kiekvienam, kuris buvo, yra, bus, kad yra šalia, leidžia veikti, patiki, pasitikrina, padeda įgyvendinti ir eina kartu. Ir bendraminčiams iš visų įmanomų studijų ir darbų – be kiekvieno iš Jūsų būtų mokyklose kitaip. Tad šitas apdovanojimas šiemet Jums, o aš – prisiimu įsipareigojimus ir... žinau, kad kai tik reikės, visada būsite tie, kuriais galėsiu pasiremti. Dar mano vadovams – mokytojams – Audronei Milbutienei ir Virginijai Rupainienei, kad mokausi iš Jūsų iki šiol... Ir „Lyderių laikui“ – už pastovų pozityvų įgalinimą žengti. Ir begalei ypatingų žmonių kasdien. Čia Jūsų įvertinimas.

P.S. tikrai ne visus paminėjau. Bet pildysiu. Jei neparašysiu, tai prieisiu ir apkabinsiu. Kaip šiandien grupiokus iš Marijampolės pedagogikos mokyklos – kokie jūs man brangūs, kad augote kartu su manim...“

lietuvos svietimo vadovu forumas1 20191030

lietuvos svietimo vadovu forumas2 20191030Projekto „Lyderių laikas 3“ komanda sveikina Iną Skurdelienę ir linki jai visada likti ištikimai savo pašaukimui, kaupti savyje gėrį, kad dosniai dalytųsi juo su aplinkiniais ir taip kurtų šviesesnę dieną kiekvienam, kuriam tenka laimė pažinti šią puikią pedagogę.

Rekomenduojame skaityti:

Ina Skurdelienė: būti direktore – sunku, bet įdomu
LL alumnė Ina Skurdelienė
„Lyderių laiko“ alumnei Inai Skurdelienei – „Žingsnių“ 2018 nominacija
Pažinti kiekvieną vaiką...

„Lyderių laikas 3“


Renginių kalendorius