„European Schoolnet“ spalio mėnesio naujienlaiškyje – gausus ugdymo galimybių derlius!

Grįžti

„European Schoolnet“ spalio mėnesio naujienlaiškyje – gausus ugdymo galimybių derlius!
event 2020-10-12 domain European Schoolnet label_outline Aktualijos

„European Schoolnet“ spalio mėnesio naujienlaiškyje – gausus ugdymo galimybių derlius!

Europos mokyklų tinklas šį mėnesį siūlo gausybę švietimo naujienų, padėsiančių mokytojams lengviau pasiruošti ugdymo procesui ar jį paįvairinti. Domina kino edukacija pamokose? „Europos kino fabrikas“ kviečia visus, besidominčius kino edukacija, prisijungti prie internetinio renginio.

Naujienlaiškyje tradiciškai rasite pasiūlymų dalyvauti internetiniuose mokymuose. Šį kartą kviečiame registruotis į atviruosius internetiniuos kursus „Erasmus akreditacija – naujos mobilumo galimybės“ ir sužinoti, kokios finansavimo galimybės atsiveria Jūsų mokyklai. 

Visiems, kam aktualūs STEM dalykai, turėtų patikti internetinis seminaras, kaip galima ugdyti kūrybiškumą, projektavimo ir inžinerijos gebėjimus. Seminarą organizuos „STEM Alliance“, „Scientix“ ir „Future Classroom Lab“. O Prancūzijos Valbonne mokykla kviečia į internetinį renginį, kuriame pasakos, kaip galima mokyti planetų seismologijos! Kasmetinis „Saugesnio interneto forumas“ jau skelbia šių metų temą ir kviečia registruotis. 

Gausu šį mėnesį ir ugdymo išteklių: naujas vadovas mokytojams, kaip naudoti žaidimus pamokose, praktinės gairės vadovams ir mokytojams dėl kūrybos erdvių mokyklose, „Geresnio interneto vaikams“ biuletenis, „Novigado“ projekto leidinys apie aktyvųjį mokymąsi.

Dar laukia ARETE projekto konkursas pradinių klasių mokytojams, STEM švietimo konkursas, informacija apie daugiakalbę pedagogiką, formaliojo ir neformaliojo švietimo ryšį su „Europeana“ ir dar daug kitų naujienų. 

Kviečiame skaityti, žiūrėti, mokytis ir taikyti ugdyme. Daugiau švietimo leidinių naujovių galite rasti nuolat atnaujinamoje elektroninių leidinių skaitykloje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Renginių kalendorius