Naujos „Erasmus +“ finansavimo galimybės mokykloms

Grįžti

Naujos „Erasmus +“ finansavimo galimybės mokykloms
event 2021-04-02 domain European Schoolnet label_outline Projektai ir konkursai

Naujos „Erasmus +“ finansavimo galimybės mokykloms

Europos Sąjungos 2014–2020 m. programa „Erasmus +“ parėmė tūkstančius projektų, skirtų diegti naujoves švietimo srityje. Mokyklos visoje Europoje galėjo pasinaudoti profesinio tobulėjimo galimybėmis, keitėsi gerąja patirtimi ir diegė naujoves. Kol baigsis dabartinė programa, bus pradėta nauja „Erasmus +“ programa 2021–2027 m., siekiant plėtoti mokykloms siūlomas galimybes.

Nauja programa atneša tam tikrų pokyčių ir keletą naujovių, apie kurias sužinosite internetiniame kurse. Šiame savarankiškame trumpame kurse nagrinėjamos naujos programos finansavimo galimybės ugdymo įstaigoms, daugiausia dėmesio skiriant dviems pagrindinėms veikloms:

  • Darbuotojų ir besimokančiųjų mobilumas. Tai pirmoji veikla (angl. Key Action 1) , kuri suteikia galimybę mokytojams ir kitiems švietimo darbuotojams dalyvauti mokymuose ar mokyti kitoje šalyje. Šiai veiklai priklauso ir grupių ar klasių mainai, gebėjimų tobulinimas.
  • Bendradarbiavimo partnerystė. Tai antroji veikla (Key Action 2), kuri leidžia mokykloms bendradarbiauti su kitomis mokyklomis ir organizacijomis, siekiant pagerinti mokymo ir mokymosi metodus, švietimo kokybę. 

Jei susidomėjote ir norite sužinoti daugiau, kviečiame registruotis į mokymus. Atviruosiuose internetiniuose kursuose dalyviai bus supažindinti su naująja „Erasmus +“ programa ir kokios naudos ji gali suteikti jūsų mokyklai.

Kursai prasideda kovo mėn. 31 d. ir gali būti baigti bet kuriuo metu iki 2021 m. gegužės mėn. 31 d. Registruotis galite čia.


Renginių kalendorius