Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Vilniuje nauja jaunimo verslumo erdvė
event 2019-02-25 domain Žinauviska.lt

Vilniuje nauja jaunimo verslumo erdvė

Kiekvienam mūsų tam tikru gyvenimo momentu yra šovę beprotiškų verslo idėjų. Veido antklodė, žinutės ant bulvių, akiniai šunims, gyvūnas akmuo, rezervacijos į rojų sistema, tamsoje šviečiantis tualetinis popierius – tai verslo idėjos, jau užkariavusios pasaulį. Spėk, kiek jos uždirbo. Milijonus!

Renginio metu bus atidaryta Lietuvos Junior Achievement jaunimo verslumo erdvė – „HUB‘as“. Nuo 2019 m. kovo 1 d. tai bus jaunam žmogui atvira vieta, kurioje jaunuoliai galės kurti verslą, mokytis verslumo, finansinio raštingumo, gauti naudingų patarimų iš verslo pasaulio profesionalų, mentorių. Taip pat organizuoti savo renginius, susirinkimus, kitas iniciatyvas ar tiesiog su draugais atsigerti arbatos. Erdvėje bus organizuojami įvairūs užsiėmimai, paskaitos ir nuotoliniai seminarai su verslumu susijusiomis temomis. Įdomu? Nori apsilankyti? Junkis į jaunimo verslumo erdvės „Facebook“ grupę.

Atidarymo metu laimėk prizus

Ekonominio švietimo organizacija „Lietuvos Junior Achievement“ kartu su „Humoro klubu“ jaunimui meta iššūkį: per 4 minutes papokštauk apie savo beprotišką verslo idėją ir laimėk „iDeal Lietuva“ įsteigtą prizą – „iPad“!

Vilniuje atsidarančioje jaunimo verslumo erdvėje vyks verslo idėjų „stand-up comedy“ vakaras kartu su „Humoro klubu“! Turi beprotišką verslo idėją, kuri tikrai privers kvatotis net juoko guru? Tau 14–23 metai? Registruokis čia iki 2019 m. vasario 27 d.

Jeigu varžytis konkurse nenori, bet trokšti smagiai pasijuokti į renginį registruokis čia iki 2019 m. vasario 28 d.

Renginys vyks 2019 m. kovo 1 d. 18:00. Lietuvos Junior Achievement biure Vokiečių g. 13a.

Daugiau informacijos apie renginį rasi čia.

Šaltiniai: Eurodesk Lietuva, JA Lithuania.