Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Švęsk NATO 70-metį ir laikyk NATO egzaminą!
event 2019-03-06 domain Ugdymo plėtotės centras

Švęsk NATO 70-metį ir laikyk NATO egzaminą!

Minint NATO įkūrimo 70-metį ir Lietuvos įstojimo į NATO 15-ąsias metines Lietuvoje pirmą kartą vyks NATO egzaminas. Pagrindinis prizas – galimybė išvykti į NATO būstinę Briuselyje. Kviečiame visas Lietuvos mokyklas prisijungti ir tapti NATO70 egzamino Ambasadorėmis!

Kada ir kur vyks?

  • I etapas – 2019 m. kovo 29 d., pasirinktu laiku tarp 9–19 val. internetu;
  • II etapas – 2019 m. rugsėjo 14 d. gyvai Vilniuje, jame dalyvaus 70 pirmajame etape geriausiai pasirodžiusių dalyvių.

Kas gali dalyvauti? Visi Lietuvos Respublikos piliečiai ir gyventojai vienoje iš šių kategorijų: moksleiviai, profesionalai bei plačioji visuomenė.

Kaip dalyvauti? Registruokitės adresu www.nato70.lt. Sekite naujienas ir ruoškitės egzaminui internetiniame puslapyje ir socialiniuose tinkluose Facebook ir Instagram.

Kovo 29 d. per bet kurį savo turimą išmanųjį įrenginį junkitės ir laikykite egzaminą!

Kodėl verta? Pasitikrinsite, ką žinote apie NATO. 7 geriausius rezultatus pasiekusių egzamino dalyvių laukia kelionė į NATO būstinę Briuselyje. Trijų aktyviausių mokyklų komandos bus pakviestos pasižvalgyti po NATO aviacijos bazę Šiauliuose!
Daugiau informacijos: www.nato70.lt ir egzaminas@nato70.lt 

NATO egzaminas Lietuvoje organizuojamas pirmąjį kartą. Organizatoriai tiki, kad šis konkursas taps proga praplėsti mokyklos bendruomenės žinias, ugdyti pilietinę savimonę bei sąmoningumą.

Projektą globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė, projekto informacinis partneris – portalas Delfi.lt, partneriai – LR Krašto apsaugos ir Užsienio reikalų ministerijos. Organizatorius – Baltijos pažangių technologijų institutas. Projektą finansuoja NATO Viešosios diplomatijos padalinys.