Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Skelbiami anglų kalbos olimpiados laimėtojai
event 2019-02-11 domain Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras

Skelbiami anglų kalbos olimpiados laimėtojai

Vasario 9 d. Vilniaus Jono Basanavičiaus progimnazijoje vyko Lietuvos mokinių anglų kalbos olimpiada. Joje dalyvavo 82 mokiniai – miestų ir rajonų etapų laimėtojai iš visos Lietuvos. Renginio dalyviai atliko kalbėjimo, rašymo ir komandinę užduotis. Mokiniams buvo suorganizuota ekskursija į Lietuvos nacionalinį radiją ir televiziją, apsilankė muziejuje, kuriame ir atliko komandinę užduotį.

Olimpiados apdovanojimų ceremonijoje laimėtojai ir visi dalyviai buvo apdovanoti rėmėjų prizais.  Šešiems mokiniams, I, II, III vietų laimėtojams, įteikti aukso, sidabro, bronzos medaliai. Olimpiados I vietos laimėtoju tapo Ignas Kvaščevičius iš Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos. Antroji vieta atiteko Aurimui Adliui iš Vilniaus Užupio gimnazijos ir Godai Stirblytei iš Kauno technologijos universiteto gimnazijos, III – Arminui Mikalauskui iš Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos, Ievai Taraskevičiūtei iš Marijampolės Rygiškių Jono gimnazijos ir  Klaipėdos licėjaus mokinei Emilei Mikutaitei.

Dar kartą sveikiname laimėtojus ir linkime sėkmės siekiant mokslo aukštumų!

Dėkojame Vilniaus Jono Basanavičiaus progimnazijos bendruomenei už pagalbą ir nuoširdų įsitraukimą organizuojant anglų kalbos olimpiadą.

Olimpiadą organizavo Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras.

Nuotraukos