Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Mokiniai kviečiami į geografijos olimpiečių vasaros stovyklą
event 2019-05-15 domain Lietuvos geografijos mokytojų asociacija

Mokiniai kviečiami į geografijos olimpiečių vasaros stovyklą

LGMA olimpiadų organizavimo komitetas informuoja, kad birželio 5–9 d. Pervalkoje bus organizuojama geografijos olimpiečių stovykla 9-12 klasių mokiniams. Dalyvauti šioje stovykloje yra galimybė ir tiems mokiniams, kurie nevyksta į tarptautines olimpiadas, bet nori kartu įveikti visą pasiruošimo programą.

Dalykinė stovyklos programa sudarys galimybę mokiniams pagilinti geografijos teorines žinias, patobulinti praktinius įgūdžius bei praplėsti savo akiratį bendraujant su geografija besidominčiais mokiniais ir geografijos specialistais.

Dalyvauti šioje stovykloje siūloma 9-11 klasių mokiniams, kurie šiais metais dalyvavo respublikinėje olimpiadoje Kaune. Neabejotina, kad, pagilinę žinias, patobulinę praktinius įgūdžius bei išsiaiškinę užduočių atlikimo metodikas, mokiniai kitais metais gali parodyti aukštesnius rezultatus ir kovoti dėl medalių.

Stovyklos dalykinis turinys:

1.       Rajoninės ir respublikinės olimpiadų darbų analizė.

2.       Aplinkos tyrimų, vietovės stebėjimų bei duomenų rinkimo praktiniai užsiėmimai.

3.       Praktinis kartografavimas.

4.       Duomenų sisteminimo ir analizavimo metodika.

5.       Užduočių atlikimo metodika.

6.       Pažintiniai žygiai, kita veikla.

Stovyklos kaina mokiniui – 250 eurų. Į šią kainą įeina 4 nakvynės Pervalkoje, maitinimas 3 kartus per dieną, visas dalykinis turinys ir kt.

Mokytojų prašome pasidomėti, gal Jūsų mokyklos gali prisidėti prie gabių mokinių ugdymo ir pilnai ar dalinai finansuoti stovyklos išlaidas.

Jus domina šis pasiūlymas – prašome registruotis, klausti, domėtis: lgmainformacija@gmail.com

LGMA olimpiadų komiteto informacija