Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Lyderystės akademija JAV!
event 2019-01-31 domain Žinauviska.lt

Lyderystės akademija JAV!
Jei esi 11-tokas, skubėk sudalyvauti konkurse į nemokamą vasaros stovyklą JAV – „Lyderystės akademiją 2019!“ Praleisk paskutinės moksleiviškos vasaros mėnesį tarp įdomių ir įkvepiančių žmonių, pasimokyk lyderystės ir verslumo pagrindų iš geriausių!
 

Baltijos-Amerikos Laisvės fondo Lyderystės akademijos tikslas –suteikti unikalią progą Baltijos šalių 11 kl. gimnazistams pasimokyti lyderystės ir verslumo, išbandyti save įvairiose praktinėse užduotyse ir susipažinti su JAV kultūra, o taip pat ir su savo bendraamžiais iš kitų Baltijos šalių. Specialiai paruošti dėstytojai padės tau išmokti naudotis savo unikaliomis savybėmis ir patirtimis, mokantis verslumo ir lyderystės.

Buvimo Jungtinėse Valstijose metu Lyderystės Akademijos turėsi galimybę susipažinti su JAV kultūra ir istorija –aplankyti Bostoną, vienu seniausių JAV miestų, pasižyminčiu turtinga istorija ir kultūra, Harvardo universitetą, stebėti beisbolo rungtynes. Programos pabaigoje apsilankysi Niujorke, stebėsi minias žmonių Times Square ir aplankysi Vašingtoną, kuriame susipažinsi su JAV valstybės įkūrimo istorija.
 
Programoje gali dalyvauti, jei tau bus suėję ne mažiau kaip 16 metų iki 2019 m. liepos 1 d. ir  2019–2020 mokslo metais mokysiesi 12 klasėje. Svarbu, kad gerai mokėtum anglų kalbą.

BAFF Lyderystės akademijos stipendija dengia: 

  • Tarptautinę kelionę lėktuvu;
  • Išlaidas BAFF Lyderystės akademijos programai;
  • Apgyvendinimą ir maitinimą;
  • Išvykas ir ekskursijas;
  • Sveikatos draudimą ir visą parą veikiančią pagalbos tarnybą.

Lyderystės akademija vyks nuo 2019 m. liepos 7 d. iki 2019 m. rugpjūčio 4 d. 

Paraiškas į konkursą galima teikti iki 2019 m. kovo 11 d. 

Daugiau informacijos rasi čia.

Šaltiniai: Eurodesk Lietuva, Baltijos ir Amerikos laisvės fondas.