Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Kviečiame visus mokytojus ir mokinius dalyvauti FIRST® LEGO® lygos „Cargo Connect Vilnius 700“ varžybose!
event 2021-09-24 domain Nacionalinė švietimo agentūra

Kviečiame visus mokytojus ir mokinius dalyvauti FIRST® LEGO® lygos „Cargo Connect Vilnius 700“ varžybose!

FIRST® LEGO® lyga yra programa, skirta 4–16 metų mokiniams, leidžianti atrasti mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos (STEM) linksmybes, tuo pačiu sprendžiant realias problemas prasmingai ir žaismingai mokantis.

Šių metų FLL tema yra transportavimas, o transportas skatina mus judėti į priekį, daro įtaką viso pasaulio ekonomikai ir priartina mus prie viso pasaulio. 2021–2022 metų robotikos sezone komandos gali iš naujo įsivaizduoti kelią į priekį ir sukurti transporto ateitį.

Itin svarbus yra visų dalyvių ir trenerių saugumas, todėl „Explore“ ir „Challenge“ varžybos vyks hibridiniu būdu. Komandų nariai tik tarpusavyje susirenka darbui, pagal mokykloje galiojančias Covid-19 saugumo taisykles, o susitikimai su teisėjais ir apdovanojimų ceremonija vyks nuotoliniu būdu.

„Discover“ grupės dalyviai yra kviečiami organizuoti grupės ar darželio masto renginius, kurių eiga ir tvarka yra Komandos susitikimų vadove ir tai yra paskutinioji komandos misija – pristatyti savo pasiekimus ir išmoktas temas!

Varžybų partneris – „Go Vilnius“ – artėjančio Vilniaus 700 metų jubiliejaus proga kviečia įsitraukti kuo daugiau komandų ir pirmosioms 40 (jau turinčioms arba planuojančioms jau šiam sezonui įsigyti įrangą) kompensuoja registracijos mokestį! Registracijos nuoroda – https://forms.office.com/r/e9vrYqWwtP

Kiekvienas dalyvaujantis mokinys bus apdovanotas, taip pat papildomai bus daugybė apdovanojimų grupių, todėl labai tikėtina, kad komanda laimės ne tik medalį, bet ir taurę ar pagrindinius prizus! Pati geriausia komanda turės galimybę vykti į Jungtines Amerikos Valstijas atstovauti Lietuvai!

Registracijos mokestis „Discover“ (darželių) komandai yra 130 eurų. Į registracijos mokestį įeina:

Registracijos mokestis „Explore“ (6–10 metų) komandai yra 150 eurų. Į registracijos mokestį įeina:

Registracijos mokestis „Challenge“ (10–16 metų) komandai yra 250 eurų. Į registracijos mokestį įeina:

 

Daugiau informacijos: Domantė Tamoševičiūtė, tel. +37060399663, el. paštas domante@robotiada.org