Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Įkvepiančios patirtys: KTU Vaižganto progimnazijos bendradarbiavimas su darželių bendruomenėmis
event 2021-05-19 domain Nacionalinė švietimo agentūra

Įkvepiančios patirtys: KTU Vaižganto progimnazijos bendradarbiavimas su darželių bendruomenėmis

KTU Vaižganto progimnazijos šauniųjų mokytojų komanda: Agnė Varžukienė, Aušrelė Venclovienė, Jūratė Valančauskienė ,Tomas Bliujus, Vygintas Venclovas ir Ramunė Misiūnienė būsimus Kauno miesto pirmokus kvietė pakeliauti su vandens lašeliu, pasimokyti skaičių ir spalvų anglų kalba, atlikti eksperimentą apie tiltus, susipažinti su muzikos pradžiamoksliu bei nupiešti savo rankutes ir gaidelius. Visų nuotolinių užsiėmimų metu buvo taip įdomu, kad laikas pralėkė labai greitai, o mažieji mokinukai jau nenumaldomai laukia pirmųjų įspūdžių mokyklos suole!

Nuoširdžiai dėkojame Kauno miesto darželių bendruomenėms už įsitraukimą ir aktyvų dalyvavimą. Kartu su vaikais išgyvenome daugybę įkvepiančių akimirkų ir turėjome galimybę stebėti, kaip jų džiaugsmas ir šypsenos skleidžiasi kaip gėlės. O ir kas gali būti šauniau!

Įdomių ir įtraukiančių užsiėmimų būsimiems pirmokams Kauno mieste organizatorės - Eglė Grinkevičienė, KTU Vaižganto progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui, Audronė Antanavičienė, Kauno pedagogų kvalifikacijos centro metodininkė.

L/d „Žilvitis“ „Katinėlių“ grupės vaikų nupiešti lašeliai. Mokytoja Audronė Dantaitė

Kauno lopšelio-darželio „Svirnelis“ „Bitučių“ grupės darbeliai