Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Gyvoji tradicija, technologijų naujovės, inovatyvūs ugdymo metodai
event 2019-02-14 domain Ugdymo plėtotės centras

Gyvoji tradicija, technologijų naujovės, inovatyvūs ugdymo metodai

„Susikūriau monogramą ir ją pritaikiau dekoruodama stalą“. „Labai patiko veikla „Įveik alkį sveikai ir greitai“. Šie ir panašūs teiginiai buvo pasakyti vertinant kvalifikacijos tobulinimo programos „Rėdos ratas: tradicijos ir šiuolaikiškumas“ (toliau – KTP) 1–2 sesijų veiklas. Tęstinė KTP yra skirta mokytojams, siekiantiems ugdymo kokybės, šiuolaikiškai žvelgiantiems į tautos tradicijas ir jas puoselėjantiems, įgyvendinantiems modulį „Technologijos ir etninė kultūra“, besidomintiems technologijų naujovėmis, inovatyviais ugdymo metodais, informacinių komunikacinių technologijų taikymo ugdyme galimybėmis. Kūrybinėse dirbtuvėse daugelį atsakymų turėtų rasti ne tik pradinio ugdymo, profesijos mokytojai, bet ir kitų dalykų mokytojai, etninę kultūrą integruojantys į ugdymo procesą. Kviečiame praktines veiklas išbandyti:

  • trečiojoje sesijoje „Vasaros šventės. Papročiai. Tradicijos. Elgesio kultūra“, kuri vyks 2019 m. vasario 20 d. Vilniaus Jono Basanavičiaus progimnazijoje (S. Konarskio g. 27, Vilnius), pradžia 9 val. Registracija;

  • ketvirtojoje sesijoje „Rudens šventės. Papročiai. Tradicijos. Elgesio kultūra“, kuri vyks 2019 m. balandžio 23 d. Vilniaus Jono Basanavičiaus progimnazijoje (S. Konarskio g. 27, Vilnius), pradžia 9 val. Registracija.

Gerąja patirtimi dalinsis Lietuvos technologijų mokytojų asociacijos nariai, mokytojai praktikai, metodinių rekomendacijų bendraautoriai, aukštųjų mokyklų dėstytojai, socialinių partnerių bei verslo įmonių atstovai.