Neformalusis vaikų švietimas

Grįžti

Dalyvaukite edukaciniame renginyje „Pavasario šaukliai: Vieversio diena“
event 2020-02-20 domain Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras

Dalyvaukite edukaciniame renginyje „Pavasario šaukliai: Vieversio diena“

Vasario 24 d. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro III rūmuose, Džiaugsmo g. 44, vyks renginys „Pavasario šaukliai: Vieversio diena“. Paskaitą skaitys Lietuvos ornitologų draugijos ornitologas, „Pažinkime paukščius drauge“ edukatorius Gediminas Petkus.

Paskaitos metu ornitologas papasakos apie grįžtančius paukščius ir jų nepaprastą kelionę. Sužinosime, kurie paukščiai jau artimiausiu metu parskris į Lietuvą, o kurie dar tik ruošiasi pakelti sparnus. Taip pat pakalbėsime apie geriausias vietas paukščiams stebėti Vilniaus mieste.

Diskutuosime, žiūrėsime vaizdo reportažus, nuotraukas iš paukščių gyvenimo. Susipažinsime su skirtingų paukščių plunksnomis ir lizdais. Po paskaitos keliausime į žygį gamtiniu taku. Susipažinsime ne tik su sparnuočiais, bet ir įvairiausių tipų inkilais.

Renginį organizuoja Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras. Renginio partneris – Lietuvos ornitologų draugija.

Kviečiame dalyvauti 5–8 klasių mokinius.

Renginys nemokamas. Organizuojami du renginio srautai: pirmas nuo 8.30 – 09.40 val., antras nuo 09.50 val. iki 11.00 val.

DALYVIAMS BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA. VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS. Registruotis galite el. paštu gediminas.petkus@birdlife.lt arba telefonu 8 616 133 48.